Clamp konkrit Forklift

Clamp konkrit Forklift

Deskripsi Product 1. Fungsi & Aplikasi: Plancongan Konkrit Attkel Listrik Forklift hidraulik bisa kanthi cekap ngatasi macem-macem jinis barang padu, biasa kubik ing suhu normal.Menehi kabutuhan industri saka konstruksi menyang metallurgy amarga ngrusak penanganan gulung gratis kanthi efisiensi maksimal ...
Waca Luwih
Clamp bata clamp forklift

Clamp bata clamp forklift

1. Aplikasi 1) clamp bata forklift kanthi cekap kanthi aman lan aman kanggo nangani macem-macem jinis barang padhet, biasa kubik ing suhu normal. 2) clamp bata forklift sing digunakake ing bahan konstruksi, industri metalurgi kanggo blok beton hadling, bata semen, karbon ...
Waca Luwih
Forklift ngijolake clamping blok clamping forklift

Forklift ngijolake clamping blok clamping forklift

Keuntungan Produk Shantui 3 ton clamping bata forklift China Xinchai c490 peralatan karo mesin Xinchai C490 China, transmisi hidraulik, USA EATON katup hidrolik dibantu, pompa minyak SHIMADZU, sasis penundaan lengkap. palet, baja, bata ...
Waca Luwih
Clamp bata clamp forklift

Muter clamping beton hidraulik geser forklift

Fitur: * Konstruksi pigura aluminium lengen T-beam sing awet. * Bantalan lengen unggul kanggo umur layanan lengkap. * Reguler hidraulik regane kanggo kecepatan lengen sing optimal. * Bantalan kontak sing tahan lama, bisa dipercaya clamping. * Visibilitas driver banget. Pusat Spesifikasi Kapasitas / Beban (kg @ mm) Tipe Pembukaan Pembukaan Kelas Pembukaan Kelas ...
Waca Luwih
Clamping Blok Forklift utawa Clamping Brick 2.5t Clamping Blok Forklift Blok

Clamping Blok Forklift utawa Clamping Brick 2.5t Clamping Blok Forklift Blok

Katrangan Product Forklift lampiran 1. Lengan sing mbuktekake lan apik lengen lan bar lengen T-wangun njamin lancar lan daya tahan sing apik. 2. Katup mriksa khusus sing dirancang nyedhiyakake sisih sisi tanpa silinder katelu. 3. Bingkai profil sing kurang kanggo visibilitas sing apik liwat ...
Waca Luwih
Clamp Blok Hidrolik Forklift Attachment

Clamp Blok Hidrolik Forklift Attachment

Clamp Application aplikasi bisa ngepit macem-macem bahan lan blok blok kanthi aman lan aman. Iki ditrapake ing lapangan kayata bata, kontras prefab kontras, lan slab watu, lan saliyane proses pallet lan tumpukan. Fitur Atur pigura lengkap baja lengkap, ...
Waca Luwih
Blok Grabs

Clamping Konkrit Tipe Konkrit Jenis Kualitas Tinggi Kualitas Kanggo Didol

Fitur 1.Struktur kanthi baja lan kekuatan lengkap kanggo syarat khusus. 2.Struktural designation nggawe bidang penglihatan kanthi akeh kanggo operator. 3.Us sing bisa dicopot saka jinis jinis sing bisa digunakake, sawise nganggo gampang ngganti ekonomi lan praktis. 4. bisa diputer lan kolom kanggo ...
Waca Luwih
Plancongan konkrit Forklift Conklift Browsing Clamping

Bruk Con beton hidrolik / Clamp Angkat Lambang

Fitur 1. Konstruksi pigura aluminium lengen T-beam tahan lama. 2.Superior arm-side prewangan kanggo umur layanan lengkap. 3. Reguler hidraulik regane kanggo kecepatan lengen sing optimal. 4. bisa kontak bantalan, dipercaya clamping. 5. Visibilitas driver sing ora bener. Pusat Spesifikasi Kapasitas / Beban (kg @ mm) Tipe Pembukaan Pembukaan Kelas Pembukaan Kelas ...
Waca Luwih
Blok bersenjata pindho lan Clamp Brick

Blok bersenjata pindho lan Clamp Brick

Panganggoan blok clamp bisa ngawat-ngawati macem-macem watu lan blok blok ssftly lan efisien, Applied ing lapangan kaya bata, konkrit prefab block, lan slab watu, lan liya-liyane. Karakter 1. Atur pigura lengkap baja lengkap, dhuwur ...
Waca Luwih
Forklift Attachment Con beton Blok Clamp Kelas Kelas 3 &

Forklift Attachment Con beton Blok Clamp Kelas Kelas 3 &

Clamp block bisa kanthi aman lan efisien ngepit macem-macem watu lan bata, sing cocog kanggo nangani lan tumpukan operasi tanpa palet ing jubin lantai, beton, konkrit sing tepat, watu, grafit lan industri liyane. Spesifikasi Kapasitas @ Load Center (kg @ mm) Katalog Dipasang ...
Waca Luwih