Ember ember Forklift / Forklift Hopper Bin / Tipping Skip Forklift

Ember ember Forklift / Forklift Hopper Bin / Tipping Skip Forklift

Forklift Waste Tipping Bin (kanthi ngeculake nangani lever) · Sampah sampah bobot entheng iki pancen apik kanggo digunakake ing gudang lan ing situs kanggo sampah lan sampah umum · Dipasang standar karo 2 gembong ngarep lan 1 rodha mburi kanggo ...
Waca Luwih
Lampiran Skoop Skoop Forklift

Lampiran Skoop Skoop Forklift

Bolongan reresik rereget ngetik DB-MG kanggo lingkungan kerja sing luwih resik. Utamane migunani kanggo ngilangi bahan sing ngeculake saka lantai kayata kerikil, gandum utawa batu bara. Tepi baja waja sing kenceng njamin umur dawa. Mbubel liwat lever mekanikal sing gampang. Tambahan Fitur ...
Waca Luwih
Forklift Ember Attachment for sale

Forklift Ember Attachment for sale

Ngerteni tungku maju lan mundur liwat silinder hidraulik, ember iki cocog kanggo mbukak utawa mbebasake bahan sing longgar, kayata pasir, batu bara, biji lan konkrit, ect. Blade sing digawe saka bahan tahan karat dilas ing ngarep ember. Pangobatan lumahing: dicet utawa galvanis ...
Waca Luwih
Ember Bahan Apik Bahan Apik Digunakake kanggo Forklift OEM kanggo Excavator

Ember Bahan Apik Bahan Apik Digunakake kanggo Forklift OEM kanggo Excavator

Fitur & Keuntungan Ngresiki Ember duwe fitur ing ngisor iki • Bobot sing dikurangi kanthi bahan tahan abrasion. • piring sisih sisih ngisor lan ngisor. • Siji utawa loro piring web nyedhiyakake kekuwatan tambahan lan distribusi kanthi tekanan ing saindenging ...
Waca Luwih
Ember Forklift berkualitas tinggi kanggo didol

Ember Forklift berkualitas tinggi kanggo didol

Ember sing dioperasikake hidrolik sing cepet nyambung menyang forklift, sing mbutuhake fungsi hidrolik tambahan kanggo operasi. Operasi hidrolik ngidini supaya mundur mundur nggawe ember iki cocog kanggo produk cair Unit kasebut dilengkapi karo ...
Waca Luwih
Machanisming kunci sing gampang digunakake. Rantai safety ngamanake lonceng kanggo kendharaan kendaraan. Kelim lapisan dilindhungi nyegah bocor. Opke garpu ekstra-jero. 2 "kawangun ndhuwur lambe. Rampung lapisan lapisan enamel biru sing dhuwur

Ember Hopper Banci Dhewe

Machanisming kunci sing gampang digunakake. Rantai safety ngamanake lonceng kanggo kendharaan kendaraan. Kelim lapisan dilindhungi nyegah bocor. Opke garpu ekstra-jero. 2 "bibir ndhuwur dibentuk. Enamel biru putih sing dhuwur ing Video Spesifikasi Model Nomer Jilid (m³) Kapasitas Sakabèhé (mm) Garpu Poket Poket ...
Waca Luwih
Harga Apik Forklift Ember Lampiran

Harga Apik Forklift Ember Lampiran

Jaminan kualitas • Kurang bobot kanthi bahan tahan abrasion kanthi kualitas tinggi. • piring sisih sisih ngisor lan ngisor. • Siji utawa loro piring web nyedhiyakake kekuatan tambahan lan nyebar stres kanthi rata ing ember. • profil lebar lan cethek nganggo ...
Waca Luwih
Forklift 3 ton karo ember, ember hidraulik

Forklift 3 ton karo ember, ember hidraulik

Spesifikasi 3 ton forklift karo ember, transmisi otomatis forklift diesel, setir listrik, kanthi Video 3 duple mast Video Type dimensi busket luar negeri (mm) Max. Ukuran garpu (mm) Jarak garpu (mm) Berat Unit (kg) Kapasitas (kg) Jilid (m3) Kandelan Plato Busket (mm) DBHS-12 1100 * 570 * 1200 ...
Waca Luwih
Lampiran ember DB-H kanggo dijual

Lampiran ember DB-H kanggo dijual

Ngerteni tungku maju lan mundur liwat silinder hidraulik, ember iki cocog kanggo mbukak utawa mbebasake bahan sing longgar, kayata pasir, batu bara, biji lan konkrit, ect. Blade sing digawe saka bahan tahan karat dilas ing ngarep ember. Pangobatan lumahing: dicet utawa galvanis ...
Waca Luwih