Produk

Omah / Produk
Clamp Fork Non-Sideshifting Popular 2.7ton

Clamp Fork Non-Sideshifting Popular 2.7ton

Keterangan Produk Clamps Fork Non-Sideshifting Iki minangka rincian konfigurasi standar: Truk forklift Diesel kanthi kapasitas kapasitas 3,000kg Nomer Model: CPCD30 Dilengkapi karo mesin China C490BPG utawa karo Jepang ISUZU C240, transmisi Hidraulik nganggo Standard TCM-teknologi kanthi jembar 2 tahap -view ...
Waca Luwih
Clamping Fork Non-Sideshifting Forklift

Clamping Fork Non-Sideshifting Forklift

Katrangan Product 2.2ton Clamping Fork Clamping forklift (G07B22) Spesifikasi Digunakake kanggo ngatasi pirang-pirang jinis bekal, logam lan kayu uga produk baled. Kita pabrik lan ngatur para klien minangka syarat sampeyan. Kita wis exproted kanggo ...
Waca Luwih
Bagéan Tangan Spasi Forklift 10 Tipe Forklift Forklift Pin

Bagéan Tangan Spasi Forklift 10 Tipe Forklift Forklift Pin

Kualitas Keterangan Produk: ISO, CE lan 1 juta sertifikat uji sertifikat sing digawe miturut ISO2328-2007 lan EN12100-1: 2003 standar 3time standar ing garpu garam EACH "Ora Break; Ora Salah)" Saben garpu forklift wis lulus tes atose. ...
Waca Luwih
55 Clon Drum Gallon

55 Clon Drum Gallon

Deskripsi Product 1.Aplikasi -Forklift Attachment Drum Clamp cocog kanggo ngepetake 1-4 pcs saka 55 gendon standar galon -Forklift Attachment Drum Clamp digunakake ing endi wae produk sing disimpen ing drum, kalebu industri petroleum, kimia lan industri pangolahan panganan. -Fachlift Latihan ...
Waca Luwih
Garpu Clamp saka Forklift Parts

Garpu Clamp saka Forklift Parts

Product Product 1. Fungsi & Applicatons Garpu garpu ora mung bisa digunakake kanggo nyekeli kargo, nanging bisa uga digunakake kanggo ngangkut barang nganggo palet. Ningkatake efisiensi transportasi, nyuda kerusakan tray. Gunakake kanggo rokok, nggawe kertas, serat kimia, ...
Waca Luwih
Pulp Bale Clamps

Pulp Bale Clamps

Deskripsi Product 1.Aplikasyon: Clamp pulp bale kanthi efisien lan ekonomi ngatasi meh wae jinis produk baled kalebu katun, wol, sintetik, bales tekstil, corrugated, newsprint, rag, hay, metal lan bales kethokan liyane. Efisiensi lan ekonomi tohandle tanpa kahanan platform kerja ...
Waca Luwih
Clamp Carton Clamping Forklift

Clamp Carton Clamping Forklift

Deskripsi Product 1. Fungsi lan Aplikasi sing dirancang kanggo industri warehousing, minuman lan elektronik, clamp karton ngidini nangani palletless, lan ngirit dhuwit ing tuku palet, pangopènan. Uga nambah panggunaan ruang gudang. 2. Fitur -Produksi pigura aluminium lengen T-beam tahan lama ...
Waca Luwih
Peralatan Gulung Kertas Gulung Kancing Bahan

Peralatan Gulung Kertas Gulung Kancing Bahan

Deskripsi Product 1. Aplikasi: Clamp Rencana Kertas Forklift, minangka salah sawijining jinis peralatan nangani materi kanggo nyukupi kabutuhan industri saka stevore kanggo nyithak kanggo ngrusak penanganan gulung gratis kanthi efisiensi maksimal. 2. Fitur: -Juru profil lengen lan lengen lancar ...
Waca Luwih
Bag Revolving Push Clamp of Forklilft Attachment

Bag Revolving Push Clamp of Forklilft Attachment

Deskripsi Product 1. Fungsi Lan Aplikasi HUAMAI sing nggeser push-off ditrapake kanggo nggawa, loading, mbukak lan tumpukan nganggo palet barang-barang sing dijenengi (utamane kanggo barang-barang sing digawa alus) kayata partikel plastik, semen, pupuk kimia, panganan, beras, lsp. Tanpa karya manual, ...
Waca Luwih
Clamp konkrit Forklift

Clamp konkrit Forklift

Deskripsi Product 1. Fungsi & Aplikasi: Plancongan Konkrit Attkel Listrik Forklift hidraulik bisa kanthi cekap ngatasi macem-macem jinis barang padu, biasa kubik ing suhu normal.Menehi kabutuhan industri saka konstruksi menyang metallurgy amarga ngrusak penanganan gulung gratis kanthi efisiensi maksimal ...
Waca Luwih
Garpu Pull Forklift Push

Garpu Pull Forklift Push

Katrangan Product 1. Fungsi lan Aplikasi Bisa narik lan nyorong paket barang entheng kanthi bantuan sliding plate tinimbang pallet (eg.cardboard) kanthi aman lan ora cekap. Mung nggunakake piring geser kanggo nyadari loading, tumpukan, lan nggunakake karton maneh (mung kanggo Model SlidingPlate Reatinable SlidingP. ) ...
Waca Luwih
Hinged Garpu kanggo Forklift

Hinged Garpu kanggo Forklift

Deskripsi Product 1. Fungsi lan Aplikasi HEZE garpu hinged sing aman lan efisien kanggo mbuwang kontan kargo umume Ngonfigurasi nganggo ember kanggo shovel kabeh ngeculake barang sing apik srengenge kaya wedhi, batu bara, gandum, pupuk, empon lan blok, ect. 2. Fitur ...
Waca Luwih
Loading ...