BABAGAN AWAKE DHEWE

Omah / BABAGAN AWAKE DHEWE

Profil Perusahaan


TENTANG HUAMAI
Pabrik Peralatan Forklift Profesional
Hua Mai Technology Co, Ltd didegake karo konsep umum lan kerjasama karo sukarelawan platform lan platform enggo bareng, solusi logistik lan warehousing bisa nyedhiyakake efisiensi sing dhuwur lan konsumsi energi sing sithik, safety kanggo para pelanggan, kita duwe industri, nilai kontribusi produksi produksi masyarakat industri. , Master dhewe, tetep maju kaping. Ing saiki, utamane kita ngatur basis manufaktur forklift lan pusat pemasaran domestik lan internasional Mai Mai. Kita ngrancang lan nyediakake integrasi sistem angkat garpu, rak lan palet minangka dhasar penanganan logistik.
PENTADBANGAN HUAMAI
Napa Pilih HUAMAI?
1 、 Kontrol Berkualitas
Kita duwe tim riset lan tim pangembangan kelas pertama lan tim manajemen produksi domestik kanggo njamin kualitas kanggo level internasional.
2 、 Skema Custom
Kita profesional, riset lan pangembangan, produksi lan dodolan produsen forklift, kanggo nyedhiyakake efisiensi, konsumsi sithik, logistik aman lan solusi panyimpenan.
3 、 Jaminan Sawise Adol
Kita setya karo layanan sawise-sales sing sampurna, insinyur profesional siji kanggo siji layanan kanggo sampeyan, supaya ora kuwatir.

Sertifikat


Budaya Perusahaan


Budaya

Tampilan Pabrik


Pasar Penjualan


pasar adol

Layanan Intelligence


Layanan Intelligence-