Hinged Garpu kanggo Forklift

Hinged Garpu kanggo Forklift

Deskripsi Product 1. Fungsi lan Aplikasi HEZE garpu hinged sing aman lan efisien kanggo mbuwang kontan kargo umume Ngonfigurasi nganggo ember kanggo shovel kabeh ngeculake barang sing apik srengenge kaya wedhi, batu bara, gandum, pupuk, empon lan blok, ect. 2. Fitur ...
Waca Luwih
Forklift Attachment Hinged Forks

Forklift Attachment Hinged Forks

Spesifikasi garpu hinges hingal 1. Bahan: baja 2. Digunakake ing: forklift 3. Warranty: 3months 4. Sertifikat: ISO9001-2000 Fungsi & Aplikasi 1. Kanthi digunakake kanggo industri kayu, arsitektur & konstruksi, industri logam, industri ternak. 2.Desain utamane kanggo ngetrapake kayu, garpu engsel uga bisa ...
Waca Luwih
3 ton Hyundai Diesel Forklift Lawang Hinged Fork And Ember

3 ton Hyundai Diesel Forklift Lawang Hinged Fork And Ember

♦ Mesin sing kuat ♦ Pusat gravitasi sing sithik, radius sing ngowahi cilik, luwih stabil lan dipercaya ♦ Kursi sing kepenak kanggo operasi suwe, Pengawal overhead aman ♦ Cahya mburi kanggo kerja ing peteng ♦ Filter udara dual ♦ Nyaring streamline ...
Waca Luwih
Garpu Forklift Hinged

Garpu Forklift Hinged

Garpu garpu engsel Forklift digunakake kanggo industri kayu, arsitektur lan konstruksi, industri logam, industri ternak. Dirancang utamane kanggo ngetrapake kayu, garpu engsel uga bisa digunakake kanggo ngatasi beban palletized. Ember opsional ngidini garpu ...
Waca Luwih
Garpu Forklift Hinged

Garpu Forklift Hydraulic Hinged Forklift

Fitur Desain konstruksi sing awet, karya pigura umume ngetrapake struktur baja lengkap, kekuatan dhuwur, bisa nyukupi kabutuhan kerja sing dhuwur. Engsel awak, nggunakake bushing komposit polimer, kekerasan kaping pindho minangka lengen tembaga umume! Urip busing lengkap!
Waca Luwih