Forklfit Attachment Ukir Putih 55 Gallon Forklift Drum Clamp

Omah / Kabeh Lampiran / Forklfit Attachment Ukir Putih 55 Gallon Forklift Drum Clamp

 

Forklfit Attachment Ukir Putih 55 Gallon Forklift Drum Clamp

Spesifikasi


Garpu angkat clamping kendhit lenga
Ngalahake rong drum
Efisiensi lan ekonomi sing dhuwur
MOQ: 1 unit
CE ISO TUV

Garpu angkat clamping kendhit lenga
Fungsi & Aplikasi:

Ngalahake loro utawa papat drum sajrone transportasi, njamin clamping sing aman lan bisa dipercaya, ningkatake efisiensi penanganan.
Digunakake kanthi umum ing operasi tumpukan kargo, kayata industri minyak, petrokimia lan panganan, lsp.

Fitur:


Bantalan lengen unggul kanggo umur layanan lengkap

Katup hidraulik regeneratif kanggo kecepatan lengen optimal kanthi konsumsi energi sing kurang

Visibilitas driver sing apik lan operasi sing aman

Nangani loro utawa papat drum saben beban

Paket kontak karet khusus

Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:Kemasan Kanthi Palet, Diisi menyang wadhah, 16 Unit / 20'CTN Minangka syarat klien
Detail kiriman:30-40 dina sawise konfirmasi pesenan (Minangka jumlah pesenan pelanggan)

Pilihan:

l kisaran bukaan Custom

l Ukuran pad Custom

l macem-macem kelas pemasangan kasedhiya

l Kalangan mundur

Kapasitas @
Pusat Muat (kg @ mm)
Katalog
Pesenan No.
Munggah
Kelas
Munggah
Sudut
Opening
Kisaran O
(mm)
Bingkai
Jembar C
(mm)
Pancing
Nyebar E
(mm)
Sakabèhé
Dhuwur E
(mm)
Dpi vertikal
Pusat saka
GravitasiVCG
(mm)
Timbang

ht

(kg)

Efektif
Kekandelan

Lan
(mm)

Horizo

n

tal
Pusat

saka
Gravitasi

HCG
(mm)

ngawat-ngawati gendhing gendhing
[email protected]BTC14D-B001II0 °395-1545940890645210285145100
[email protected]BTC14D-B002II0 °485-1600865760620210270140107
[email protected]BTC19D-B001II0 °520-1750940760620220295145104

Model NO .: BTC14D-B001
Perawatan lumahing: Cat Baking
Standard: Standard
Kapasitas: 1400kg
Kelas Puncak: II
Bobot Kasedhiya: 285kg
Semalat Pancing: 890mm
Kekandelan efektif: 145mm
Spesifikasi: CE
Kode HS: 8427209000

Material: baja karbon
Kustomisasi: Kustomisasi
Item: Clamp Drum
Werna: Putih & Jingga
Range Opening: 395-1545mm
Jembatan Frame: 940mm
Dhuwur sakabèhé: 645mm
Dagang: LH
Asal: China


 

, , ,