Pengendali Clache Clk Forklift Cina

Omah / Kabeh Lampiran / Pengendali Clache Clk Forklift Cina

Pengendali Clache Clk Forklift Cina

Aplikasi


Widely used in the petroleum and chemical industry and in other applications that requires the handling of standard drum.

Fitur


-can also help improve productivity by handling up to four drums per load
Handling drums in horizontal and vertical position
-Adjustable drum postion during operation
--Reasonable drum handling postion, extend the service lift of drums
--High performance pressure retaining valve
--Optional dimensions

Video


Rincian cepet


Kondisi: Anyar
Panggonan Asal: Xiamen, China (Mainland)
Tipe: Truk Pallet sing Diakoni
Power Souce: Mesin Diesel
Rated Loading Capacity: 200kg-600kg
Sertifikasi: ISO9001
After-sales Service Provided: Engineers available to service ...


[Pambuka]

Clamp drum muter HUAMAI digunakake ing endi wae sing disimpen ing drum, kalebu industri petroleum, kimia lan panganan. Clamp drum forklift CNB nambah produktivitas kanthi ngidini driver garpu ngatasi nganti papat drum saben beban. Kajaba iku, panggunaan kendhit kendharaan ngidini driver supaya genggaman kendhangan kanthi aman. Iki bisa ngilangi kahanan ora stabil nalika ngramut lan cornering, sing dadi masalah umum nalika nyoba nangani drum nganggo garpu konvensional.

Fitur:

* Lengan balok T-balok kanthi awet lan konstruksi aluminium.

* Bahan geser unggul lan desain kanggo ndawakake umur layanan.

* Desain lengen kanggo nangani drum 55-galon standar.

* Ganti karet ngadhepi pad pad.

* Reguler hidraulik regane kanggo kecepatan lengen sing optimal.

Pilihan:

* Radius lengen khusus kanggo ukuran drum khusus.

* Lengan khusus kanggo serat lan kanggo drum plastik.

* Lengan lengen khusus -Sambungake sambungan sambungan.

* Kisaran bukaan Custom.