Hydraulic Forklift 55 Ggallon Drum Clamp kanggo Forklift

Omah / Kabeh Lampiran / Hydraulic Forklift 55 Ggallon Drum Clamp kanggo Forklift

Hydraulic Forklift 55 Ggallon Drum Clamp kanggo Forklift

Fitur


1. konstruksi pigura lengen aluminium lengen T-beam
2.S banter lengan geser kanggo umur layanan lengkap
3.Air hidraulik katup kanggo kecepatan lengen sing optimal
4. Visibilitas driver sing ora bener
5.Robber bantalan ing genggeman clamping bisa diganti kanthi gampang, ekonomi lan praktis

Video


Aplikasi


Clamp Taps Drum ditrapake ing kendhali ora nganggo tumpukan gendhing logam kayata drum minyak hidraulik, drum kolom, bledug, lsp, ing industri petroleum lan kimia ing ngendi barang-barang ing drum kudu dibuwang kanthi aman lan efektif.

Rincian cepet


Panggonan Asal: Fujian, China (Mainland)
Jeneng merek: HUAMAI
Nomer Model: DTS20D-001A
Jeneng Produk: 55 galon drum clamp
Jinis: DTS20D-001A
Kelas Puncak: II
Range Opening: 395-1545mm
Dhuwur Lengan: 225mm
Lengan Lengan: 435mm
Jembatan Frame: 940mm
Dhuwur (mm): 645mm
Bobot: 285kg
Kekandelan efektif (mm): 145mm


Pambuka

Clamp drum muter CNB digunakake ing endi wae produk disimpen ing drum, kalebu industri petroleum, kimia lan panganan. Clamp drum forklift CNB nambah produktivitas kanthi ngidini driver garpu ngatasi nganti papat drum saben beban. Kajaba iku, panggunaan kendhit kendharaan ngidini driver supaya genggaman kendhangan kanthi aman. Iki bisa ngilangi kahanan ora stabil nalika ngramut lan cornering, sing dadi masalah umum nalika nyoba nangani drum nganggo garpu konvensional.

Fitur:

* Lengan balok T-balok kanthi awet lan konstruksi aluminium.

* Bahan geser unggul lan desain kanggo ndawakake umur layanan.

* Desain lengen kanggo nangani drum 55-galon standar.

* Ganti karet ngadhepi pad pad.

* Reguler hidraulik regane kanggo kecepatan lengen sing optimal.

Pilihan:

* Radius lengen khusus kanggo ukuran drum khusus.

* Lengan khusus kanggo serat lan kanggo drum plastik.

* Lengan lengen khusus -Sambungake sambungan sambungan.

* Kisaran bukaan Custom.

 

,